Skip to main content Skip to search

Tarife contabilitate

Sunt stabilite pe criterii bine definite astfel incat clientii nostri sa poata sa isi previzioneze necesarul de numerar cat mai bine. Asiguram transparenta privind onorariile noastre si punem la dispozitie un calculator de tarife contabilitate prin care fiecare potential client sa isi poata face o simulare de tarif in functie de specificul si volumul activitatii sale. In cazul in care vi se pare supra- sau sub-dimensionat nivelul nostru de tarifare, va invitam sa lasati opinia dumneavoastra in chestionarul de la sfarsitul calculatorului de tarife contabilitate.

Criteriile de stabilire a onorariilor percepute de catre profesionistul contabil, membru CECCAR

trebuie sa aiba in vedere ca:

Un profesionist contabil nu trebuie sa propuna servicii profesionale pentru onorarii subestimate. Cand se propune un onorariu unui client, profesionistul contabil trebuie sa se asigure ca nu este sacrificata calitatea sa si ca se respecta normele organismului international cu privire la calitate. Cheltuielile si diversele rambursari – deplasari de exemplu – se inregistrează distinct. Perceperea de comisioane este strict interzisa.

Criteriile de care se ţine seama în stabilirea tarifelor contabilitate sunt:

  • competenta şi cunostintele necasare serviciului prestat;
  • nivelul de formare, instruire si experientă a persoanei participante la misiune;
  • timpul afectat (ore, zile);
  • riscurile si gradul de responsabilitate a misiunii

Codul etic national aplicabil membrilor CECCAR face referire la amenintarile fata de conformitatea cu principiile fundamentale care apar din nivelul onorariului perceput. De exemplu, o amenintare cauzata de interesul propriu fata de competenta profesionala si fata de prudenta este generata daca respectivul onorariu perceput este atat de mic incat ar putea fi dificil sa se realizeze misiunea in conformitate cu standardele tehnice si profesionale aplicabile.

Noi ne propunem sa oferim tarife contabilitate minime cat sa putem sa repectam standardele profesionale si tehnice.

Oferta noastra

Tarife contabilitate acum reduse special pentru tine!

Contracteaza acum si vei primi CADOUL primaverii! PRIMA LUNA BENEFICIEZI DE REDUCERE 50%!

Post comment