Skip to main content Skip to search

Portofoliu

 

Activez ca si cabinet individual FIT T. CORINA-GABRIELA Expert Contabil, inscris in Corpul Expertilor Contabili Bucuresti sub numarul 42881L si sunt specializata in contabilitate manageriala si analiza financiara, fiscalitate, cash management, forecasting, bugetare si am acreditarea ACCA DipFM.

Dezvoltare personala si portofoliu

S-a intamplat la finele perioadei de studentie din Politehnica-TCM, in 1994, cand am inceput prin a lucra manual documente cumulative si balante alaturi de un contabil sef experimentat. Am dobandit repede intelesul notiunilor debit-credit, activ-pasiv, am citit literatura de specialitate si am devenit pasionata de contabilitate. Asa am inceput sa studiez Contabilitate si Informatica de gestiune si am obtinut licenta Universitatii Petrol si Gaze Ploiesti. In anii care au urmat m-am ocupat de infiintari de societati comerciale, de cesiuni , de evidenta contabila pentru firme din domeniul constructiilor, IT, telecomunicatii, alpinism utilitar, comert, agricultura, turism, s.a. In anul 1998 am fondat alaturi de un expert contabil o firma de contabilitate care a functionat pana in 2002. De atunci si pana in prezent am ocupat functia de Director Financiar in cadrul unor companii cu capital strain din domeniul aeronautic, agricultura, telecomunicatii, industria textila si pielarie.

Am participat la diferite proiecte de investitii, inclusiv cu finantare Sapard, de integrare tehnologica, la implementari ERP, am asigurat resursele necesare prin atragerea de fonduri, am gestionat relatia cu bancile, investitorii si auditorii. Am fost responsabila cu dezvoltarea politicilor si practicilor care sa asigure eficienta, managementul cashflow-ului, taxe, salarizare si resurse umane, cu managementul strategic incluzand raportare de grup si control bugetar, am participat la achizitii si fuziuni si am lucrat in domenii reglementate.

In anul 2008 m-am inrolat in Corpul expertilor contabili CECCAR Bucuresti iar in 2010 am obtinut certificarea ACCA DipFM. Sunt acreditata Tuv Thuringen pentru Management de proiect din anul 2007.

CLIENTII NOSTRI!

 

tuv siglaSIGLA CECCARlogoAcca

Post comment